Tilaustuotteet

Valmistamme tuotteita myös tilauksesta sekä yksityisille että liikelahjoiksi.

Tilaustuotteemme suunnitellaan yksilöllisesti sinun toiveidesi ja mieltymystesi mukaan. Ennen tilaustuotteen valmistuksen aloittamista veloitamme 25 % aloitusmaksun sovitusta hinnasta. Aloitusmaksu veloitetaan, kun asiakas on hyväksynyt tuotteen suunnitelmat, mukaan lukien värit, materiaalit, kuosit ja hintatiedot. Aloitusmaksu hyvitetään tuotteen loppusummasta, kun asiakas lunastaa tilaustuotteen sen valmistuttua. Jos tilaus peruutetaan aloitusmaksun maksamisen jälkeen, aloitusmaksua ei palauteta.

TILAUSTUOTE

Uniikkia ylellisyyttä kylpyhetkiin

Pyyhkeet Sunilan Kantolaan

Haluatko tehdä kylpyhetkestäsi entistäkin ylellisemmän ja ainutlaatuisemman? Kudomme jokaisen pyyhkeen intohimolla ja huolella, käyttäen vain parhaita materiaaleja ja vahvaa ammattitaitoa. Jokainen pyyhe on uniikki mestariteos, joka tuo persoonallisen kosketuksen kylpyhetkiin.

TILAUSTUOTE

Täydellisen kylpyhetken salaisuus

Pyyhkeet Museokauppa Plootu Merikeskus Vellamo

Laadukkaat materiaalit takaavat pyyhkeiden kestävyyden ja pehmeyden. Pyyhkeemme ovat hellävaraisia ihollesi ja kestävät käytössä vuodesta toiseen. Kudottujen pyyhkeidemme ylellinen tunne ihollasi tekee jokaisesta kylpyhetkestäsi ikimuistoisen kokemuksen.

TILAUSTUOTE

Lämpöä, tyyliä & ylellisyyttä

Kaulahuivit Cursor Oy

Villahuivimme on suunniteltu ja kudottu huolella ja ammattitaidolla käyttäen materiaalina korkealaatuista kampavillaa. Käsinkudotut villahuivimme eivät vain lämmittä kylmässä säässä, vaan huivi on myös tyylikäs ja kevyt kokonaisuus asussasi.

MUUT TILAUSTUOTTEET

Laatua ja tunnelmaa kotiisi

Käsinkudotut tekstiilit eivät ole vain kodin sisustuselementtejä, vaan ne ovat sitoutumista laatuun, käsityöhön ja perinteisiin. Ne ovat sijoitus kotiisi, jotka kestävät aikaa ja antavat persoonallisen kosketuksen jokaiseen tilaan. Käsintehdyt tekstiilit antavat kodillesi ainutlaatuinen leima, joka kutsuu viihtymään ja nauttimaan jokaisesta hetkestä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle haluamasi kokonaisuus, yhdessä!

Info

Millaiset toimitusajat tilaustuotteilla on?

Tilaustuotteemme valmistetaan yksilöllisesti tilaajan toiveiden mukaan, valmistusaika vaihtelee tuotteesta riippuen. Valmistusaika ilmoitetaan yleensä tilauksen vahvistuksen yhteydessä. Tilaustuotteilla on noin 4-8 viikon toimitusaika.

Toimitusehdot

Tilaaminen, tilaustyöt tilataan sähköpostin kautta. Tilaus astuu voimaan kun asiakas hyväksyy tarjouksen ja toimitusehdot

Maksaminen joko Izettle-maksupäätteellä tai laskutuksella. Asiakas on velvollinen maksamaan ostamansa tuotteet kokonaan, ellei käytä kuluttajasuojan peruutusoikeutta. Laskutusvaihtoehdossa maksuehtona on 14 pv netto. Tuotteet ovat yrityksen omaisuutta niin pitkään kunnes lasku on kokonaisuudessaan maksettu.

Toimitustapa ja kulut, tilaustöiden osalta toimitus sopimuksen mukaan.

Kerro toiveistasi tilaustuotteen suhteen